Select Language: Danish

Hvor kommer de leads fra, har vi styr på persondataloven? Hvem skal håndtere disse leads, hvad er succeskriterierne? Hvad sker der, hvis leads ikke passes som aftalt? Så Leads management sætter et miljø op, som er transparent, logisk og resultatskabende.

Bla. bruger vi simple værktøjer, der muliggør sammenligninger fra f.eks. reseller til reseller, fra afdeling til afdeling, fra sales consultant til sales consultant, og management rapportering bliver overflødiggjort. Tallene, fremgang eller tilbagegang findes et sted. Det er nemt at pinpointe problemer og success og korrigere korrekt og hurtig.

Hvilken forskel gør Pro Lead?

Som eksempel bruger vi den kendte model BANT til at kvalificere emnerne, så de har en score i forhold til ikke det faktiske salg Det er der også), så meget som om vi har de data, der er nødvendigt for et vellykket salg:

Budget: How much is the prospect able and willing to spend?

Authority: Who is the ultimate decision maker?

Need: Does the prospect have a problem your product can solve?

Timing: Is there urgency?

Hvilken forskel gør Pro Lead?

Over tid vil man med brugen af Lead Management få uvurderlig viden, der justerer salgsindsatsen fra TM, over valget af samarbejspartnere til hvilke medarbejdere leverer bedst på opgaverne.

Udover det tilbyder vi opsætning og start op kurser samt træning i lead management filosofien, og salgstræning, der kompletterer vore ydelser

Planlæg en demonstration

Kontakt os for yderligere information, eller du kan
planlægge en demo her. Ingen strenge tilsluttet.